Επισκευή ηλεκτρονικών πλακετών

Επισκευή ηλεκτρονικών πλακετών

Η NextStep.labs πρωτοπόρος στην επισκευή ηλεκτρονικών πλακετών σε επίπεδο εξαρτήματος στην Ελλάδα σας παρέχει αξιόπιστη, γρήγορη και οικονομική επισκευή πλακέτας της οικιακής σας συσκευής δίνοντας σας εγγύηση καλής λειτουργίας και άμεση επιστροφή χρημάτων στη περίπτωση που δε μείνετε ευχαριστημένοι.

Στη πολύχρονη πορεία μας έχουμε επισκευάσει επιτυχώς χιλιάδες πλακέτες, αποκτώντας μόνο ικανοποιημένους πελάτες απ΄όλη την Ελλάδα και εφαρμόζοντας ειδικές πρωτοποριακές σε παγκόσμιο επίπεδο μεθόδους εύρεσης βλαβών και επισκεύης ηλεκτρονικών πλακετών.

Εσείς απλά μας παραδίνετε σε ένα από τα δύο σημεία παραλαβής ή στέλνετε εντελώς δωρεάν μέσω ELTA Courier την ηλεκτρονική πλακέτα ή μπορείτε να μας καλέσετε να σας στείλουμε έναν εξειδικευμένο τεχνικό για να ελέγξει και να αφαιρέσει την ηλεκτρονική πλακέτα της οικιακής σας συσκευής και αφού τη παραλάβουμε ξεκινά η διαδικασία διάγνωσης από το προσωπικό μας.

Έπειτα από τη διαδικασία της διάγνωσης βλάβης της πλακέτας για την οποία απαιτούνται συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες,  σας καλούμε για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος της επισκευής, τον εκτιμώμενο χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση της επισκευής της πλακέτας και σας ρωτάμε αν επιθυμείτε να προχωρήσουμε στο στάδιο της επισκευής.


επισκευή πλακέτας κλιματιστικού
επισκευή πλακέτας κλιματιστικού
επισκευή πλακέτας ψυγείου
επισκευή πλακέτας ψυγείου
επισκευή πλακέτας πλυντηρίου
επισκευή πλακέτας πλυντηρίου
επισκευή πλακέτας φούρνου
επισκευή πλακέτας φούρνου
επισκευή πλακέτας εστίας
επισκευή πλακέτας εστίας
επισκευή πλακέτας πλυντηρίου πιάτων
επισκευή πλακέτας πλυντηρίου πιάτων

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την αποστολή της πλακέτας προς επισκευή.

Βήμα 1

Εντοπίστε την ηλεκτρονική πλακέτα της οικιακής σας συσκευής. Μερικές συσκευές είναι πιθανό να διαθέτουν δύο ηλεκτρονικές πλακέτες, μπορείτε να μας καλέσετε για να σας βοηθήσουμε στον εντοπισμό τους μέσω τηλεφώνου.
Αφαιρέστε την ηλεκτρονική πλακέτα αφού πρώτα βγάλετε φωτογραφίες ή σημειώσετε τα καλώδια που είναι συνδεμένα στην ηλεκτρονική πλακέτα.

Βήμα 2

Σε μία κόλλα χαρτί γράψτε το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό του τηλεφώνου σας και μία σύντομη περιγραφή του προβλήματος καθώς και τυχών κωδικούς σφάλματος πού εμφανίζει η συσκευή σας.
Μπορείτε να τυπώσετε και να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα επισκευής που θα βρείτε εδώ.

Βήμα 3

Συσκευάστε προσεκτικά τις ηλεκτρονικές πλακέτες έχοντας υπόψιν το αν θα μας τις παραδώσετε εσείς ή θα μας τις στείλετε με έναν από τους συνεργαζόμενους courier. Η αποστολή με courier απαιτεί καλύτερη συσκευασία, κατά προτίμηση τοποθέτηση σε χάρτινο κουτί.
Τέλος τοποθετήστε μέσα στη συσκευασία και την αναφορά βλάβης που συμπληρώσατε στο προηγούμενο βήμα.

Παραλαβή - παράδοση σε όλη την Ελλάδα, Δωρεάν!

Η παραλαβή και η παράδοση της προς επισκευή πλακέτας πραγματοποιείται και μέσω courier γρήγορα και ανέξοδα! Απλά εσείς καλείτε μία από της συνεργαζόμενες εταιρίες και παραδίδετε την ηλεκτρονική σας πλακέτα στο πλησιέστερο υποκατάστημα δηλώνοντας “Χρέωση παραλήπτη” ώστε να επωφεληθείτε τη υπηρεσία Δωρεάν μεταφοράς της εταιρίας μας.

Η υπηρεσία δωρεάν μεταφοράς ισχύει μόνο για τα ΕΛΤΑ Courier.

ΕΛΤΑ courier
ΕΛΤΑ courier
Γενική Ταχυδρομική
Γενική Ταχυδρομική