Εταιρία

Το Επόμενο Βήμα στην


Η επισκευή ηλεκτρονικών πλακετών στην Ελλάδα

Αναζήτηση Google από το 2004 εώς σήμερα.

Ποιοι Είμαστε

Παροχή υπηρεσιών με συνείδηση και επαγγελματισμό

Στη φιλοσοφία της NextStep Labs εντάσσεται η όσο το δυνατόν ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Η έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα τεχνικών της εταιρίας, ανέπτυξε ένα πρωτοποριακό σύστημα με το οποίο επιταχύνεται η διαδικασία εντοπισμού και διάγνωσης της βλάβης. Με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, η κάθε ηλεκτρονική μονάδα προς επισκευή εξετάζεται πολύπλευρα προκειμένου να σας παραδίδεται λειτουργική από την πρώτη φορά.

Κατόπιν λοιπόν αποστολής της οποιασδήποτε πάσχουσας ηλεκτρονικής συσκευής, ο τεχνικός κατά την παραλαβή της, εφαρμόζει ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο με στόχο την επιτυχή διάγνωση και εγγυημένη επιδιόρθωση της βλάβης. Στην συνέχεια, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης της βλάβης καθώς και την πορεία επισκευής των προϊόντων σας.

Βασική παράμετρος της επιτυχίας της εταιρίας αποτέλεσε η αξιοπιστία και η μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες, πράγμα που κατέστη καταλυτικός παράγοντας τελικά στην σταθερή προτίμηση των εταιρικών -και μη- πελατών στην NextStep Labs σε σχέση με τις λοιπές εταιρίες επισκευής βιομηχανικών ηλεκτρονικών.

Πολυετής εμπειρία

Η NextStep.labs δραστηριοποιείται στο χώρο των βιομηχανικών ηλεκτρονικών επισκευών από το 2002 παρέχοντας άρτια και εξειδικευμένη παροχή υπηρεσιών. Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε αρχικά, όπως και όλες οι μικρές επιχειρήσεις, πετύχαμε σπουδαία ανέλιξη και επιτυχία χάρη στο εξαιρετικό πνεύμα επιχειρηματικότητας και επαγγελματικής συνεργασίας.

Επισκευή και ανακατασκευή μοναδικών ηλεκτρονικών μονάδων

Η NextStep.labs πηγαίνει ένα βήμα μπροστά. Η συνεχής κατάρτισή μας στον τομέα των ηλεκτρονικών μας επιτρέπει να επισκευάζουμε ακόμα και μονάδες που από άλλες εταιρίες θεωρούνται «μη επισκευάσιμες». Ειδικευόμαστε στην ανακατασκευή μοναδικών και παλαιών ανταλλακτικών.

Εγγύηση επιτυχημένης επισκευής

Το εξειδικευμένο σύστημα επισκευής μας και η ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια από τους τεχνικούς μας, εξασφαλίζουν το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό επιτυχίας της NextStep.labs. Λαμβάνουμε υπόψη κάθε παράμετρο κατά την επισκευή ώστε να μη χρειαστεί περαιτέρω επιδιόρθωση. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τον πολύ μικρό αριθμό επιστροφών που δεχόμαστε.

Υψηλή εξυπηρέτηση πελατών

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί μέρος της όλης φιλοσοφίας της εταιρίας μας. Όταν επικοινωνείτε με την NextStep.labs, επικοινωνείτε με το ανθρώπινο δυναμικό της και όχι με ηχογραφημένα αυτόματα μηνύματα ή τηλεφωνικά κέντρα. Έχετε έτσι, άμεση και εύκολη επικοινωνία με τον τεχνικό που είναι υπεύθυνος για την επισκευή του προϊόντος σας. Είμαστε πρόθυμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας άμεσα και υπεύθυνα.